Zadruga Živa z.b.o.
Opekarska 33, 1360 Vrhnika
E-mail: info@naravnapomoc.si
Tel: +386 (0)31 643 571

E-mail za prodajo in veleprodajo:
prodaja@naravnapomoc.si

ZDRAVJE IN LEPOTA

Danes nas ne zbuja več sonce kot včasih, ampak ura. Delo je normirano in nadzirano. V gnojilih je več kemije kot biologije. Hrano danes razstavijo in nato ponovno sestavijo. Težaškega dela danes ne poznamo več. To se dogaja komaj dobrih 100 let. V tako kratkem času se naš organizem ni mogel prilagoditi novemu okolju. V bistvu smo še vedno lovci in nabiralci. Tako naša telesa niso vedno kos novemu življenjskemu okolju. Zato moramo naš organizem občasno očistiti in pripraviti na spopad s stresom in drugimi zdravstvenimi tegobami 21. stoletja. Ravno temu so namenjeni naši izdelki in storitve.

Zato se je ustanovila zadruga, ker smo vsi ustanovitelji imeli srečo in pogum, se izpostaviti sebi in družbi. Kot običajno je na koncu najpomembnejše dobiti za svoj denar več kot je vredno. Zavedamo se, da smo ljudje v sodobnem času pozabili nase in da po naravi radi živimo lagodno. Zato smo se odločili, da bomo na podlagi svojih vrednot ter s svojim znanjem in izkušnjami ter popolnoma naravnimi izdelki pomagali ljudem, da bodo postali ozaveščeni, glede svojega odnosa do lastnega telesa in sposobni zaznati ter odpraviti svoje bolezni, ko so še nevidne in so v polju energije. V sebi ozavestimo, da se imamo tako radi, da raje živimo zdravo. Prvo pomagajmo sebi, da bomo lahko pomagali ostalim. Za zdravo življenje je potrebno kot prvo, pri sebi vzpostaviti samodisciplino. Samodisciplina je osnovni pogoj, da se preveč ne izpostavljamo vplivom in napačni oz. lažni predstavi o užitkih sodobne družbe.

»Modri človek, ki mu je mar do sebe, sproti odpravlja svoje bolezni». Posameznik, ki se je s svojim ravnanjem in dejanji oddaljil od narave in sebe, hitreje pade pod vpliv škodljivih potreb, ki se jih odvadi le s svojo vztrajnostjo in odločitvijo po spremembi. Na žalost je gibalo sprememb dojemanja svojega zdravja pri ljudeh običajno bolezen. Naš organizem ne čuti več potrebe stika z naravo in s samim seboj, zato nas kliče in nam daje zadovoljstvo s škodljivim ravnanjem. Tako sami pri sebi ne znamo več razsoditi, kaj dejansko je dobro za nas. Z dolgotrajnimi škodljivimi navadami se oddaljujemo od nas samih. Končni rezultat našega ravnanja je bolezen. Sami od sebe zahtevajmo celovit pristop k zdravemu načinu življenja (optimalna prehrana, kvaliteten spanec, zunanja športna aktivnost ali rekreacija – izpostavljeni naravni svetlobi vsaj uro na dan in pozitivni pristop do življenja, nam krepi psihofizično stanje našega duha). Če upoštevamo osnovne zakonitosti potreb našega telesa si pomagamo in smo sposobni neverjetnega samozdravljenja. Dejstvo je, da je lažje bolezen preprečiti kot zdraviti. Zato vam, Zadruga Živa pristopi na pomoč kot »naravna pomoč« s svojimi lastnimi naravnimi izdelki, da izboljša vašo kvaliteto življenja. Dan je poudarek na popolnoma naravnih in nekaterih tudi organskih izdelkih za preventivni učinek in lajšanje obstoječih težav. Za lastne preventivne izdelke in ključne surovine smo se odločili, ker le tako lahko resnično uporabnikom garantiramo za kvaliteto surovin, postopkov priprave in izdelave izdelkov. Vsi recepti so skupek starodavnih in novodobnih znanj.

Ker so domače živali najbližje človeku in nam v življenju veliko pomenijo in ker tudi njim želimo nuditi čim bolj kvalitetno oskrbo, smo se odločili tudi za preventivni popolnoma naravni program izdelkov za domače živali.

V zadrugi se zavedamo, da je na tržišču vse več zavajanja kupcev glede učinkovitosti, neškodljivosti oziroma kvalitete izdelkov. Zato je zadruga ustanovila klub uporabnikov, katere se med drugim tudi ozavešča o pravilnih nakupih in na kaj morajo biti pozorni uporabniki, da za svoj denar, ki so ga namenili za nakup, kupijo čim kvalitetnejši izdelek. Ravno tako se jim svetuje v zvezi zdravega načina življenja.

Program naravnih izdelkov za ljudi je v razvojni fazi zadruge Živa.

 Upanje umre zadnje!