Zadruga Živa z.b.o.
Opekarska 33, 1360 Vrhnika
E-mail: info@naravnapomoc.si
Tel: +386 (0)31 643 571

E-mail za prodajo in veleprodajo:
prodaja@naravnapomoc.si

vroče-tačke

Naravno pršilo za VROČE TAČKE

24,95 €

Naravno pršilo za VROČE TAČKE z geranijo, rožnim lesom in poprovo meto – 100 ml.

Šifra: 106 Kategorija:

Opis izdelka

Tudi poleti moramo svoje štirinožne prijatelje voditi na sprehode, da ostanejo v dobri zdravstveni kondiciji in ohranjajo socialni stik s svojimi prijatelji. Žal pa se v mestu pogosto srečujemo z razbeljenim asfaltom, ki lahko opeče in poškoduje tačke domačih živali, kar jim povzroča bolečine. Da bi to preprečili, priporočamo, da tačke svojega ljubljenčka v takih primerih hladite z naravnim pršilom za VROČE TAČKE.

Tudi pozimi je v prostorih pogosto presuho, zato priporočamo, da takrat tačke osvežite s pršilom za VROČE TAČKE in tako preprečite izsušitev kože na blazinicah.

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

V vročih dneh priporočamo nanos pršila pred odhodom na sprehod in po sprehodu, v zelo vročih poletnih dnevih pa ga lahko uporabite tudi med sprehodom. Uporabo pršila priporočamo tudi, kadar se vaš ljubljenček daljši čas zadržuje v klimatiziranih ali centralno ogrevanih prostorih, kjer vlada suh zrak.

Razpršilo vsebuje hidrolat sivke, eterično olje rožni les, eterično olje geranije in eterično olje mete. Vse sestavine razpršila so 100% naravne in jih živali dobro prenašajo.