Zadruga Živa z.b.o.
Opekarska 33, 1360 Vrhnika
E-mail: info@naravnapomoc.si
Tel: +386 (0)31 643 571

E-mail za prodajo in veleprodajo:
prodaja@naravnapomoc.si

Krema-za-nego-tack

Naravna krema za NEGO TAČK

29,95 €

Naravna krema za NEGO TAČK – 50 ml.

Šifra: nega-tack-1 Kategorija:

Opis izdelka

Naši hišni ljubljenčki so polnopravni družinski člani. Z nami si delijo stanovanje in kavč v dnevni sobi, s tem pa tudi tegobe modernega življenja. Suh zrak, ki vlada v klimatiziranih stanovanjih
poleti in centralno ogrevanih pozimi, suši kožo tudi živalim. Da bi preprečili neprijetnosti, zaradi izsušene kože na blazinicah, tačke hišnih ljubljenčkov redno negujemo z naravno kremo za NEGO TAČK.
Krema za nego tačk kožo na blazinicah nahrani in obilno navlaži. Z redno uporabo bodo tačke vašega ljubljenčka nežne in zelo zadovoljne.

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Kremo lahko na tačke nanesete večkrat na dan v tankem sloju na očiščene in osušene tačke. Priporočamo uporabo v kombinaciji z naravnim mazilom za ZAŠČITO TAČK.

Krema vsebuje deviško olivno olje, cvetove ognjiča, cvetove in nadzemni del kamilice, rastlinski glicerin, karitejevo maslo, hidrolat sivke, eterično olje geranije, emulgator Olivem 1000®, vitamin E ter konzervans Dermosoft 1388®. Sestavine so najvišje kakovosti, nabrane v naravi ali pridelane na naraven način, in so primerne za naravne kozmetične izdelke tako za ljudi kot živali. Emulgator Olivem 1000 je naravnega izvora, pridobljen iz olivnega olja, konzervans Dermosoft 1388® pa vsebuje zmes naravnih sestavin iz koruze in bazilike.