Zadruga Živa z.b.o.
Opekarska 33, 1360 Vrhnika
E-mail: info@naravnapomoc.si
Tel: +386 (0)31 643 571

E-mail za prodajo in veleprodajo:
prodaja@naravnapomoc.si

Blagovna znamka Biflora – ker si želim najboljše

Narava že tisočletja zdravi ali blaži naše tegobe. S svojimi proizvodi želimo povečati dostopnost prebivalstva do naravnih zdravilnih učinkovin. Pri svojem delu posegamo v neizmerno zakladnico narave in zgolj izrabljamo njene zakonitosti ter procese. Narava je naša voditeljica in tovarna.

Osnovne sestavine naših izdelkov so naravna zelišča, hladno stisnjena topila in polnila, ki ne povzročajo negativnih stranskih učinkov. Postopek priprave je edinstven, saj v njem izrabljamo samo naravne procese. Pri tem dosledno upoštevamo vpliv lune.

Skrbno izbrani dobavitelji nam zagotavljajo surovine najboljše kvalitete. Upoštevanje ekoloških standardov in zagotavljanje biološke vrednosti ter varnosti pripravkov, je temeljno vodilo naše proizvodnje. To dosegamo z uporabo steklene posode ter pripomočkov, ki jih uporabljamo v procesu priprave pripravkov. Steklo ne spreminja fizikalne ali kemijske narave učinkovin, polnil ali topil. Zato tudi naše izdelke polnimo v temno stekleno embalažo. Humano linijo polnimo v steklene temno vijoličaste kozarčke, ker zadržijo ultravijolično svetlobo in našim izdelkom zagotavljajo dolgotrajnejšo kvaliteto, ravno tako tudi linijo za domače živali polnimo v temno rjavi stekleni embalaži. Polnjenje poteka ročno, s čimer se preprečuje negativni vpliv polnilnih naprav in strojev na kvaliteto pripravkov.

Naša tehnologija vam zagotavlja, da si lahko privoščite popolnoma naravne proizvode, kot so jih zagotavljali rodovi zdravilcev in starih mam. Na takšne sestavine so naši organizmi že navajeni in jih sprejemajo.

Naši zdravilni pripravki se od drugih razlikujejo tudi zato, ker so energetsko formatirani s čimer ob redni uporabi zagotavljajo prehod v duhovni nivo, kar poveča učinkovitost učinkovin.


Zavedam se, da ne morem imeti vsega,
a svojemu telesu želim le najboljše.
Vrnila sem se k naravi, kjer črpam
njeno bogastvo, njeno preprostost, njeno popolnost.
To me hrani, mi daje moč da živim lahkotno,
obvladujem stres, sem ustvarjalna in širim dobro voljo.